Interieuradvies: Interieurwinkels die je gezien moet hebben

In Nederland zijn veel interieurwinkels te vinden. De ene heel standaard, en de ander erg uniek. Wanneer je op zoek bent naar een bijzettafel die perfect past bij je unieke bank, of nachtkastjes voor je authentieke slaapkamer, kun je hier vaak terecht. Alleen wat zijn dan die winkels waar je moet wezen? Wij laten er een aantal aan je zien.

Baxter in Amsterdam

Baxter is een Italiaans merk dat vooral bekend is vanwege de mooie leerbewerking, maar ook vanwege de vormen en materialen die er gebruikt worden. De producten worden allemaal gemaakt in Italië en naast Amsterdam zijn er ook nog winkels te vinden in Milaan, New York, Miami en Budapest. Aan wat voor meubels kun je dan denken? Nou, aan unieke vintage meubels die bewerkt zijn, salontafels van messing en banken van nubuck.

Noort Interieur in Noordwijk

Ben je op zoek naar unieke meubelstukken die vallen onder uitstekende merken zoals Porro en Minotti? Dan moet je bij Noort Interieur zijn. in de 1300 vierkante meter grote woonwinkel kun je heel goed terecht voor kwaliteit meubels op het gebied van slapen en wonen, maar ook als het gaat om een complete projectinrichting. En je kan hier niet alleen terecht voor meubels, maar ook voor accessoires, raambekleding en verlichting.

Luxury by Nature in Amsterdam

Word jij vrolijk van kleurrijk behang, heerlijk aaibare stoffen en verschillende verwijzingen naar het dierenrijk? Dan ga je hier je ogen uitkijken. Acht jaar geleden is dit begonnen als een online boutique met een collectie luxe woonaccessoires maar inmiddels zit er al drie jaar een fysieke winkel in Amsterdam. Hier kun je onder andere terecht voor meer dan 150 behang- en stoffenboeken. Luxe merken als Harlequin en Zoffany staan hierin, maar ook behang met verschillende dieren. En weet je niet goed hoe je alles moet combineren? Dan kun je ook om een persoonlijk interieuradvies vragen.

Byron & Jones in Den Haag

Ben je op zoek naar nieuw design interieur in omgeving Den Haag, dan is dit de plek waar je moet wezen. Een showroom met merken als Frankly Amsterdam en Designers Guild waar je ook terecht kan voor design lampen en nieuw gordijnen. Er is namelijk een eigen collectie gordijnstoffen aanwezig. Daarnaast is het ook mogelijk om een stylist in te schakelen voor je interieur, wanneer je er zelf niet uitkomt. Er wordt dan een plan voor je gemaakt, geheel op maat.

rlid.nl